BOOMSTAMWINKEL® 

             Meubels en Lampen van Hout en Staal


Gastenboek

62 berichten op 7 pagina's
Annet Chabot
24-12-19 11:21:57
Ik had een mooie boomstam uitgezocht van 130 cm en wilde daarin 5 spotjes. Wat een teleurstelling toen hij kwam en er zaten maar 4 spotjes in; bovendien zaten de spotjes zo diep in de stam dat ze bijna alleen recht naar beneden schenen en ik dus de krant niet goed kon lezen. Na contact hierover te hebben opgenomen, boden ze mij aan een hele nieuwe lamp te maken! Die hangt dus nu bij mij boven de eettafel, met 5 spotjes en uitstekend verspreid licht. Wat een fantastische service, mijn vriend kon zelfs 's avonds terecht om hem om te ruilen! Chapeau voor de boomstamwinkel!
Arina Arina Appeldoorn
24-10-19 12:43:47
Al voordat we ons boerderijtje kochten had ik boomstamwinkel.nl gevonden. Gelukkig was mijn vriend ook meteen enthousiast en hebben we alle vensterbanken en een tv meubel besteld bij jullie zonder eerst te kijken ivm reistijd. We vertrouwden compleet op jullie, en dat was niet voor niks. We krijgen enorm veel reacties op de mooie vensterbanken en de tv meubel!! Het contact was ook ontzettend fijn en heel persoonlijk!
Aria van Wijk
24-08-19 09:01:24
Na wat berichtjes heen en weer, mag het resultaat er zijn!
Wat zijn ze mooi!!
Ontzettend blij met onze meerpaal buitenverlichting.
Kees en Petra van den Bosch
20-07-19 14:44:18
Via het zoeken op internet zijn wij bij jullie terecht gekomen. We waren al een poosje op zoek naar een passende lamp in onze landelijke keuken boven onze houten keukentafel van 3 meter lang. Dít sprak ons aan! Via telefoon en app contact gehad en op aanvraag van jullie wat foto's ge-appt van ons interieur, kamer en keuken, om te kijken wat bij ons zou passen. Toen een afspraak gepland. Wij werden prettig ontvangen, gezellig en gewoon. Samen eerst een mooie boomstam uitgezocht, plakker erop met onze naam en toen de technische kant besproken. Samen met jullie kwamen we daar helemaal uit.
Nu, ongeveer 3 weken na ons bezoek hangt hij te 'shinen' boven onze keukentafel. Wat is 'ie ontzéttend gaaf geworden! Een lamp van 2.30 lang, 7 spotjes erin, het staat echt geweldig! Nogmaals dank voor het prettige contact, de fijne contacten en natuurlijk onze prachtige lamp!
Kim Aalders
20-07-19 08:10:49
Boomstamwinkel is op kwalitatief gebied super, op klantvriendelijkheid super en de service is ook nog super!
Dit maakt een klant erg tevreden.
Het meubel is zelfs persoonlijk geleverd geworden, aangezien er nog meer bestellingen in de buurt waren! Hartstikke tevreden dus!
Jolanda Coenen
19-05-19 09:43:25
Prachtige kast laten maken
Hij is schitterend en helemaal naar onze smaak gemaakt.
Ontzettend blij mee
Peter & Miranda Oomen
01-04-19 22:08:20
Ik wilde de kast Nature, hij stond toen in de lichte kleur op de site, ik wilde graag een donkere versie ervan, hierover contact met ze opgenomen, Mette gaf aan op dat moment geen donkere planken te hebben, maar dat ze daar naar op zoek zouden gaan, en het aan me zouden laten weten, 2 maanden later nam ze idd contact met me op, ze hadden donkere planken, we zijn gaan kijken, het was precies wat ik bedoelde, helemaal top !!
Mette liet me weten toen ze aan de kast begonnen, stuurde me foto’s via app, we zijn super goed geholpen, Mette, maar ook Arjen zijn erg gastvrij, zijn enthousiast en denken echt met je mee, ben zeer tevreden en super blij met onze mooie kast.
Dankjewel voor alles !!
Robin van Walsem
10-02-19 21:18:28
Van de week de 2.40m lange boomstam boven de eettafel opgehangen. Het ziet er fantastisch uit. Robuust, stoer en ook warm. We zijn er heel blij mee. Ook zeer prettig contact gehad met ze.

Eerst wezen kijken in de werkplaats. Daarna mag je een boomstam uitzoeken waar jouw lamp uit wordt gemaakt. Was moeilijk om te kiezen maar wel leuk.

Bedankt voor alles!
Chris Bogemann
27-01-19 11:53:17
Een boomstamlamp - natuurlijke eyecatcher die zich fantastisch laat dimmen. Als mensen op bezoek komen beleven zij een 'wow' gevoel en willen het liefst ook zo een mooie boomstamlanp. Gelukkig is elke lamp uniek. :-)
Bedankt voor de goede adviezen.
René v Hall
25-01-19 16:26:17
Boomstamwinkel heeft ons enorm verrast met de gemaakte kast, loftdeuren en tv-meubel! Werkelijk schitterend en bovenverwachting zo mooi! Helaas geen mogelijkheden om cijfers te geven maar een dikke 10 verdienen zij wel.
Wil je iets aparts in je interieur? Zij maken alles wat jij in gedachten hebt!
Boomstamwinkel top!!!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info