BOOMSTAMWINKEL® 

             Meubels en Lampen van Hout en Staal

Boomstam vloerlampen

Mooie boomstam lampen voor mooie prijzen! Onze lampen worden van de beste houtsoorten gemaakt; Eucalyptus, Kastanje hout, Teak, Acacia hout of we gebruiken hout met een verleden. Dit hout van een oud gebinte is afkomstig uit oude schuren, hooibergen en boerderijen. Sinds kort hebben we ook teakhout. Kijk voor de houtsoort even bij  Hanglamp Puur

De Vloerlampen zijn mooi te combineren met de gelijknamige hanglampen, tafellampen, plafondlampen en/of wandlampen!

De boomstam lamp is standaard 135 cm tot de bovenzijde van de fitting. Uiteraard kunnen we ook langere lampen maken. Kijk voor prijzen even in de  Webshop  De doorsnede van de stam varieert tussen de 14-17 cm. De boomstam lampen zijn gestraald voor een beter zichtbare houtnerf en worden zo ook gelijk schoongemaakt. 

De lamp heeft bij de fitting een stelgewricht zodat u de kap altijd recht staat.

Levertijd: 3-4 weken

Prijzen: €225 (lamp 135 cm), €240 (145 cm), €255 (155 cm).
De prijzen van de lampen zijn exclusief dimmer en kap. Mooie lampenkappen vindt u hier: Lampenkappen. Voor €30 kunnen we er een dimmer voor u aanmaken.

U kunt op de foto's klikken om deze te vergroten.
Bestellen kan via onze  Webshop , het formulier onder aan de pagina/mail/whatsapp of kom zelf een mooie lamp uitkiezen!

Vloerlamp Eucalyptus

Het hout van deze lamp is afkomstig van de Eucalyptus Cloeziana boom. Het is een hardhout met zichtbare noesten en nerven. 
U kunt kiezen uit een lamp met veel noesten (foto 1) of u kunt gaan voor iets minder noesten (foto 2)

Vloerlamp Acacia

'Acacia' is een hardhout. Het hout is glad geschuurd. U zult bij deze lamp geen nerven en noesten ontdekken. Hooguit een scheurtje door droging. De lamp heeft een ietwat grillige vorm. Door de lamp te lakken komt de structuur meer naar boven. Voor een voorbeeld kunt u bij de hanglampen kijken. 

Lakken: +€50

Vloerlamp Kastanje

Het kastanje hout, afkomstig van de Tamme Kastanje boom, is een Europese houtsoort. Het kastanje hout is redelijk recht, maar kan hier en daar ook grillige vormen hebben. Dit geeft de stam een natuurlijk, ongerept uiterlijk. De stam heeft meerdere kleuren bruin, wat het een levendig uiterlijk geeft. Daardoor is het
mooi te combineren met teakkleurige meubels en meubels van eikenhout.

Vloerlamp Bint

Deze lampen worden gemaakt van hout dat afkomstig in van oude schuren en boerderijen. Ze zien er doorleefd uit met hier en daar een spijker en gaatjes afkomstig van houtworm. Deze gaatjes zijn behandeld. 

Bezorgen

Bezorgenkosten Nederland:  €20 
Bezorgkosten België:  €40

E-mailen
Bellen
Map
Info