BOOMSTAMWINKEL® 

             Meubels en Lampen van Hout en Staal

Boomstam Hanglamp 'Pracht'

Zoekt u een bijzondere lamp voor boven uw eettafel, vergadertafel, balie of keuken? 
Kies dan deze prachtige boomstam lamp met ledstrip! We maken deze tot een lengte van maar liefst 5 meter! 

Kiest u voor deze hanglamp dan bent u verzekerd van een lamp met een zeer hoge lichtopbrengst als u deze maximaal zet. Het licht valt over de tafel heen. Verder dimt de lamp terug, tot bijna uit, voor een sfeervol moment op de dag. 

PRODUCTBESCHRIJVING 

- Tot 500 cm lengte
- We gebruiken en dimbare ledstrip met mooi warm licht (2700K)
- Ook de mogelijkheid om een ledstrip aan de bovenkant van de stam te maken
- Keuze uit 4 houtsoorten (eucalyptus, kastanje, teak en acacia)
- Keuze uit 3 soorten ketting, of staalkabel
- dimmer op de lamp of afstandsbediening. Ook mogelijk met ACCU! Dus ZONDER STROOMKABEL
- Er is geen bedrading zichtbaar! Dat wil zeggen dat de elektriciteitskabel in de stam zit en er boven bij de ketting uit komt.   

Verschil met hanglamp 'Puur' is toch wel de lichtopbrengst. Deze lamp geeft meer licht en is verder terug te dimmen (tot bijna uit).
Hieronder ziet u de lamp met verlichting aan de boven en onderkant van de stam.

Levertijd: 3-4 wekenLaat u informeren via deze pagina. U kunt uw bestelling plaatsen via de webshop, mail, whatsapp of via het contactformulier onderaan de pagina. 

Webshop

U kunt kiezen uit 4 houtsoorten voor uw lamp. Ieder stuk hout is anders, dus iedere lamp is UNIEK!

Hieronder staan voorbeelden van de houtsoorten 'Eucalyptus Cloeziana', 'Acacia', 'Kastanje' en Teak.

Houd er rekening mee dat de boomstam kan gaan scheuren. Hout werkt. Het is een natuurproduct.

Eucalyptus


Het hout van deze lamp is afkomstig van de Eucalyptus Cloeziana boom. Het is een hardhout met zichtbare noesten en nerven. Als u meer voorbeelden van het hout wilt zien kijk dan even bij de andere hanglampen ('Puur' & 'Parel')

U kunt kiezen uit een lamp met veel noesten of u kunt gaan voor iets minder noesten.
Acacia

'Acacia' is een hardhout. Het hout is glad geschuurd. U zult bij deze lamp geen nerven en noesten ontdekken. Hooguit een scheurtje door droging. De lamp heeft een ietwat grillige vorm en is glad.  Het hout van de middelste foto (iets ruwer) hebben we beperkt op voorraad.

Bij de foto's hierboven is de lamp onbewerkt. Bij de foto onder de tekst is de lamp gelakt, wat er voor zorgt dat de nerf goed zichtbaar wordt. Lakken kost €50 extra (tot 2m)

Kastanje

Het kastanje hout, afkomstig van de Tamme Kastanje boom, is een Europese houtsoort. Het kastanje hout is redelijk recht, maar kan hier en daar ook grillige vormen hebben. Dit geeft de stam een natuurlijk, ongerept uiterlijk. De stam heeft meerdere kleuren bruin, wat het een levendig uiterlijk geeft. Daardoor is het mooi te combineren met teakkleurige meubels, meubels van mango hout en meubels van eikenhout.

Teak

Sinds kort hebben we ook teak hout. Prachtige stammen! Hele mooie warme kleur. De stam is overwegend vierkant van vorm, met af en toe afgeronde hoeken. 

Let op: deze stammen zijn 230 cm lang. Mocht u een langere lamp willen dan adviseren we u kastanje hout. Die lijkt qua kleur het meest op teak.

Als u meer voorbeelden van het hout wilt zien kijk dan even bij de andere hanglampen ('Puur' & 'Parel')

Voor prijzen kijkt u onderaan de pagina.

Ophangen

U kunt als ketting/kabel kiezen uit: staalkabel, stalen ketting, roestketting of een zwarte ketting. De zwarte ketting kost €10 extra.  

De kettingen zitten meestal op 20-30 cm vanaf de buitenzijde van de stam. Bij een kortere stam zitten de kettingen wat dichter naar de zijkant en bij een langer hanglamp op 30-50cm. Heeft u hier vragen of speciale wensen in, neem dan contact met ons op.

Tip voor de lengte van de kettingen: boven een eettafel bovenkant van de stam 100 cm boven de tafel. Boven een kookeiland moet u er op letten dat u onder de stam door kunt kijken. Stamdikte is ongeveer 13-15 cm. Mocht u het lastig vinden de lengte van de ketting te bepalen, voel u dan vrij contact met ons op te nemen!

Voor een lamp met kettingen worden er pluggen en haken bij geleverd. Een lamp met staalkabel is ook klaar om opgehangen te worden. Wilt u de lamp in gips bevestigen? Dat kan ook! We leveren hier speciale gips schroeven bij.

We kunnen ook stalen banden om de stam heen smeden. Het staal kan uiteraard ook zwart gelakt worden. Meerprijs is €100. (Zie foto bij teak)

Kabelgoot

We kunnen ook een kabelgoot voor u maken. Deze is 9 cm breed en 2 cm hoog en loopt van ketting tot ketting. Deze wordt vaak besteld door klanten die het aansluitpunt tussen de kettingen hebben en geen kabel zichtbaar over het plafond willen laten lopen. De goot is aan de zijkanten open. De goot kan gespoten worden met mat zwarte lak, mat transparante lak, witte lak of roestkleurige lak. 


Lengte

Prijs

Lamp tot 150 cm

€70

Lamp 160-200 cm

€80

Lamp 210-250 cm

€90

Lamp 260-300 cm

€100

Verlichting

We maken gebruik van professionele energiezuinige ledstrips om de duurzaamheid te kunnen waarborgen. De ledstrips hebben een warme kleur (2700k). De prijzen van de lamp zijn incl dimmer. Zonder dimmer geeft de lamp behoorlijk veel licht. U kunt kiezen tussen een dimmer met aan/uit knop inbouwen bovenop de stam of een afstandsbediening. Hiermee kunt u de lamp aan/uit zetten en dimmen. U kunt de muurschakelaar (let op wel voor ledlampen) blijven gebruiken om de lamp aan -of uit te zetten. De lamp zal gaan branden op de stand welke u het laatst gebruikt heeft. 

De ledstrip in de lamp wordt gevoed door een transformator. Deze worden ingebouwd in de stam. Vandaar dat u een stalen plaatje bovenop de lamp ziet. De lamp kan niet gedimd worden met een standaard leddimmer ivm de transformator. Vandaar dat wij de lamp maken inclusief de dimmer.


Advies lengte van de lamp: eettafel - 50 cm. Kan evt ook kleiner. De ledstrip gaat er namelijk in tot bijna einde van de stam.

Prijzen

Hanglamp 100 cm

415 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 110 cm

425 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 120 cm

435 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 130 cm

475 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 140 cm

490 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 150 cm

515 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 160 cm

525 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 170 cm

535 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 180 cm

545 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 190 cm

580 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 200 cm

595 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 210 cm

620 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 220 cm

645 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 230 cm

690 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 240 cm

715 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 250 cm

760 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 260 cm

795 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 270 cm

830 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 280 cm

865 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 290 cm

920 euro

2 kettingen/kabel

Hanglamp 300 cm

970 euro

2 kettingen/kabel

Prijzen zijn inclusief dimmer en 1 ledstrip aan de onderkant van de stam. Wilt u ook een ledstrip aan de bovenkant van de stam? Dat kan! Neem contact op voor een offerte.

De prijzen gelden voor een lamp met stalen of roest kettingen & kabel tot 100 cm. Een lamp met een zwarte ketting kost €10 extra.

Wilt u een langere ketting/staalkabel? Dat is zeker mogelijk. €0,20/cm extra. (Dus voor een lamp met 2 kettingen met een lengte van 120 cm per ketting komt er €8 bij). Een extra ketting kost € 20,- 

Stalen banden om de stam +€100


Levertijd: 3-4 weken

Bestellen kan via de  Webshop of het formulier onderaan de pagina, maar mag natuurlijk ook altijd via mail of Whatsapp!

Bestellen via de Webshop

Geef bij uw bestelling door:

- De lengte van de lamp. Advies: lengte tafel - 50 cm
- Welke houtsoort
- Soort ketting en de lengte van de ketting/staaldraad. Advies: bovenkant stam 100 cm boven de tafel
- of u een dimmer wilt en welke

De stam heeft een doorsnede van ongeveer 15 cm.

Bezorgen in België en Duitsland is mogelijk!

Bezorgen

Bezorgkosten Nederlandtot een lengte van 200 cm €20. Lengte 210-230 cm €35. Boven de 230 cm zijn de bezorgkosten afhankelijk van uw woonplaats. Voor de eilanden geldt een toeslag.

Bezorgkosten Belgiëtot een lengte van 200 cm €40. Lengte 210-230 cm €55. Boven de 230 cm zijn de bezorgkosten afhankelijk van uw woonplaats. 

Bezorgkosten DuitslandBitte kontaktieren Sie uns hierfür.


E-mailen
Bellen
Map
Info