BOOMSTAMWINKEL

             Meubels en Lampen van Hout en Staal


Gastenboek

37 berichten op 8 pagina's
Jolanda Coenen
19-05-19 09:43:25
Prachtige kast laten maken
Hij is schitterend en helemaal naar onze smaak gemaakt.
Ontzettend blij mee
Peter & Miranda Oomen
01-04-19 22:08:20
Ik wilde de kast Nature, hij stond toen in de lichte kleur op de site, ik wilde graag een donkere versie ervan, hierover contact met ze opgenomen, Mette gaf aan op dat moment geen donkere planken te hebben, maar dat ze daar naar op zoek zouden gaan, en het aan me zouden laten weten, 2 maanden later nam ze idd contact met me op, ze hadden donkere planken, we zijn gaan kijken, het was precies wat ik bedoelde, helemaal top !!
Mette liet me weten toen ze aan de kast begonnen, stuurde me foto’s via app, we zijn super goed geholpen, Mette, maar ook Arjen zijn erg gastvrij, zijn enthousiast en denken echt met je mee, ben zeer tevreden en super blij met onze mooie kast.
Dankjewel voor alles !!
Robin van Walsem
10-02-19 21:18:28
Van de week de 2.40m lange boomstam boven de eettafel opgehangen. Het ziet er fantastisch uit. Robuust, stoer en ook warm. We zijn er heel blij mee. Ook zeer prettig contact gehad met ze.

Eerst wezen kijken in de werkplaats. Daarna mag je een boomstam uitzoeken waar jouw lamp uit wordt gemaakt. Was moeilijk om te kiezen maar wel leuk.

Bedankt voor alles!
Chris Bogemann
27-01-19 11:53:17
Een boomstamlamp - natuurlijke eyecatcher die zich fantastisch laat dimmen. Als mensen op bezoek komen beleven zij een 'wow' gevoel en willen het liefst ook zo een mooie boomstamlanp. Gelukkig is elke lamp uniek. :-)
Bedankt voor de goede adviezen.
René v Hall
25-01-19 16:26:17
Boomstamwinkel heeft ons enorm verrast met de gemaakte kast, loftdeuren en tv-meubel! Werkelijk schitterend en bovenverwachting zo mooi! Helaas geen mogelijkheden om cijfers te geven maar een dikke 10 verdienen zij wel.
Wil je iets aparts in je interieur? Zij maken alles wat jij in gedachten hebt!
Boomstamwinkel top!!!
Tonen: 5  10   20