BOOMSTAMWINKEL

             Meubels en Lampen van Hout en Staal


Gastenboek

40 berichten op 8 pagina's
Aria van Wijk
24-08-19 09:01:24
Na wat berichtjes heen en weer, mag het resultaat er zijn!
Wat zijn ze mooi!!
Ontzettend blij met onze meerpaal buitenverlichting.
Kees en Petra van den Bosch
20-07-19 14:44:18
Via het zoeken op internet zijn wij bij jullie terecht gekomen. We waren al een poosje op zoek naar een passende lamp in onze landelijke keuken boven onze houten keukentafel van 3 meter lang. Dít sprak ons aan! Via telefoon en app contact gehad en op aanvraag van jullie wat foto's ge-appt van ons interieur, kamer en keuken, om te kijken wat bij ons zou passen. Toen een afspraak gepland. Wij werden prettig ontvangen, gezellig en gewoon. Samen eerst een mooie boomstam uitgezocht, plakker erop met onze naam en toen de technische kant besproken. Samen met jullie kwamen we daar helemaal uit.
Nu, ongeveer 3 weken na ons bezoek hangt hij te 'shinen' boven onze keukentafel. Wat is 'ie ontzéttend gaaf geworden! Een lamp van 2.30 lang, 7 spotjes erin, het staat echt geweldig! Nogmaals dank voor het prettige contact, de fijne contacten en natuurlijk onze prachtige lamp!
Kim Aalders
20-07-19 08:10:49
Boomstamwinkel is op kwalitatief gebied super, op klantvriendelijkheid super en de service is ook nog super!
Dit maakt een klant erg tevreden.
Het meubel is zelfs persoonlijk geleverd geworden, aangezien er nog meer bestellingen in de buurt waren! Hartstikke tevreden dus!
Jolanda Coenen
19-05-19 09:43:25
Prachtige kast laten maken
Hij is schitterend en helemaal naar onze smaak gemaakt.
Ontzettend blij mee
Peter & Miranda Oomen
01-04-19 22:08:20
Ik wilde de kast Nature, hij stond toen in de lichte kleur op de site, ik wilde graag een donkere versie ervan, hierover contact met ze opgenomen, Mette gaf aan op dat moment geen donkere planken te hebben, maar dat ze daar naar op zoek zouden gaan, en het aan me zouden laten weten, 2 maanden later nam ze idd contact met me op, ze hadden donkere planken, we zijn gaan kijken, het was precies wat ik bedoelde, helemaal top !!
Mette liet me weten toen ze aan de kast begonnen, stuurde me foto’s via app, we zijn super goed geholpen, Mette, maar ook Arjen zijn erg gastvrij, zijn enthousiast en denken echt met je mee, ben zeer tevreden en super blij met onze mooie kast.
Dankjewel voor alles !!
Tonen: 5  10   20